

Agenda for IHPBA General Assembly

Wednesday 5 September 2016, 14.15 – 15.15 hrs, Room B, Palexpo, Geneva, Switzerland Chair: Professor O Imventarza

1	Welcome and President's Report	10 minutes	O Imventarza
2	IHPBA Distinguished Medal Award presentation	14:25 5 minutes	O Imventarza
3	Nominating Committee ReportNew officer and committee updatesVote to appoint new officers and committees	14.30 5 minutes	P Jagannath
4	 Secretary General's Report Website and myHPB National Chapters Membership HPB Editor-in-Chief 	14.35 5 minutes	N Kokudo
5	IHPBA Foundation	14:40 5 minutes	C W Pinson
6	Treasurer's Report	14.45 5 minutes	W Jarnagin
7	HPB Journal Report	14.50 5 minutes	O J Garden
8	World Congress 2018 Report	14.55 5 minutes	P-A Clavien
9	World Congress 2020 Update	15.00 5 minutes	C Christophi
10	Announcement of IHPBA 2024 host cityVote to approve IHPBA 2024 host city	15.05 3 minutes	O Imventarza
12	Any other BusinessVote to accept revisions to Bylaws	15.08 2 minutes	O Imventarza
13	Handover of Presidency	15.10 5 minutes	O Imventarza
	Meeting Closed	15.15	